Hudvård och hygien. Cum Natura

Idag använder vi honung till största delen som sötningsmedel vid matlagning – men honung är också effektivt mjukgörande och används därför gärna också i hudkrämer, tvål, schampo och balsam.  

Propolis är en produkt som kommer från bin. De använder den för att laga sitt bo med om exempelvis sprickor uppstått. Propolis kallas även bikitt och görs av bina genom att de tuggar ihop en blandning av harts från träd och växter, ihop med frön och pollen

Det har även upptäckts att propolis har andra egenskaper – det kan verka antiinflammatoriskt, kan lindra infektioner, stärka immunförsvaret och hämma virus och bakterier. Dessutom innehåller propolis vitaminerna A, B och E samt flera mineraler och aminosyror.

I Cum Naturas hudvård och hygienprodukter ingår jus honung och propolis som en viktigt del.

Klicka på loggan för att komma till webbshoppen

Honung

Honung när den är som bäst kommer från Norrlandskupan

Honung levereras kostnasdsfritt inom skellefteå. Längre transporter brukar vi  kunna lösa med samordning.
Nyslungad flytande honung som kallas honungens primör säljes endast under augusti och september månad. Om du vill njuta av denna delikatess under hela vintern så ska du köpa några flaskor och lägga i frysen. Sedan tar du upp en flaska åt gången och använder. Då har du den bästa flytande honungen som finns.